Nu de teleurstelling langzaam wegebt omdat met de hakken over de sloot het minimaal benodigde aantal BBQ-inschrijvingen is gehaald, toch nogmaals een oproep om u aan te sluiten voor deze toch wel bijzondere, leuke en smaakvolle Midsummer Meeting.

Samenkomst zo rond de klok van 14.30 bij Kasteel Ammersoyen om te beginnen met een korte rit met de ronkende klassiekers door de fraaie landelijke omgeving.

Om 16.30 zult u bij terugkomst de geur van brandend houtskool ruiken en we kunnen ons opmaken voor een aangename BBQ vol smaak en aanbod.

Daarbij de kanttekening – naar aanleiding van de eerste zin – dat organiseren leuk is maar nog leuker wordt bij voldoende enthousiasme!!

 

U wilt het beslist niet missen.

Aanmelden via de website.

Alhoewel de zomer op net iets meer dan 1/3 van haar levensduur is aangekomen en zich onmiskenbaar in al haar glorie manifesteert is de organisatie van onze bijeenkomst op 9 oktober, (ik durf het daarbij passende woord nog niet op te schrijven) vrijwel in kannen en kruiken.

Het wordt een aangename rit met het startpunt in Garderen, dit is tevens de locatie waar we ook de lunch zullen gebruiken

We verwachten u op deze mooie plek met voldoende parkeergelegenheid om een uur of 10 voor de gebruikelijke ochtendrituelen waarna een rustige rit met wat speelse elementen.

Het middag gedeelte gaat in zuidelijke richting en vindt het eindpunt in de Restauratie Tempel van Martin Dijkhof in Achterveld alwaar de inwendige mens nogmaals aan zijn trekken zal komen maar…… misschien nog leuker, een rondleiding door dit unieke bedrijf, min of meer het Heilige der Heiligen waar heel veel valt te zien.

Van 3D techniek tot aan Het “Engels” wiel, waarbij restauratie goeroe Martin Dijkhof, bijgestaan door “Lady of the House” Yvonne ons van alles over zal vertellen.

Weer even over naar het nu.

Zoals al eerder genoemd op 21 augustus: De BBQ/Midsummer Meeting.

Op 26 augustus: Classics at the Palace alwaar een tiental register leden hun kostbare bezit zullen tonen tijdens het concours d ‘élégance.    https://concourselegance.com/nl/partner/

Het Classics at the Palace festijn is ook op 27 en 28 augustus, de winnende Register Giulietta zal gedurende het gehele evenement te zien zijn.

We zien u graag in de tuinen van Soestdijk.

Maar eerst de MIDSUMMER MEETING!!

TOT SNEL

Viva Giulietta!!