GIULIETTA REGISTER NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2023

De zomer lijkt zo nu en dan volledig van het pad en spreek niet echt tot de verbeelding.

Laten we er maar optimistisch vanuit gaan dat op zondag 6 augustus – aanstaande zondag dus – de directie van het weer het beter met ons voor zal hebben en wij ons aldus mogen verheugen op een mooie dag, het zal niet de eerste keer zijn dat dit toch goed uitpakt.

U zult begrijpen dat het om de Midsummer Meeting gaat, de Giulietta Register BBQ met enige reputatie wederom voorafgegaan door een rit en ditmaal door het “Gooi en Eemland”.

We gaan de polder door, een wereldberoemd gebied vanwege de vele vogelsoorten, we volgen een gedeelte van de Eem en komen vervolgens via het lintdorp Eemnes in het Blaricumse en vervolgen de route langs bos, heide en prachtige “Gooische huizen”.

U wordt – als u zich heeft aangemeld – verwacht om 14.30 op de Peter van Den Breemerweg 23 te Soest om na de gezellige ontvangst op weg te gaan teneinde tegen vijven weer terug te zijn bij de landelijk gelegen Leilinden voor de BBQ.

Mocht het weer dusdanig tegenvallen dan kunnen we binnen terecht maar zonder twijfel heeft het prachtige terras de voorkeur.

Nog niet aangemeld? Doe het dan nu via de website.

Het ledenaantal blijft gestaag groeien en daar zijn we blij mee.

Het doet ons plezier Geert van Remmen, troste bezitter van een Giulia Spider en Stephen Hoede, in het bezit van een Giulietta Berlina TI te mogen verwelkomen als nieuwe leden.

Wie weet treffen we jullie bij de BBQ.

De Giulietta presentatie op het Club concours d ‘Élégance op Paleis Soestdijk staat er gekleurd op.

Het tiental is compleet – met zelfs wat reserve auto’s – als trotse vertegenwoordigers van het Giulietta Register Nederland die op vrijdag 1 September aanwezig zullen zijn op dit landelijk gekende evenement met een geweldige reputatie, u weet voorheen speelde dit evenement op Paleis het Loo.

Wheels at the Palace is van 1 t/m 3 September op Paleis Soestdijk.

Najaarsrit

In een extra nieuwsbrief over twee weken zullen we u informeren over de najaarsrit op 1 Oktober.

Zoals u in eerdere nieuwsbrieven heeft kunnen lezen starten we vanuit Weesp om via een speels parcours in Bergen aan Zee te belanden. Het eindpunt zal Naarden Vesting zijn.

Save the Date!!!

Terwijl deze nieuwsbrief uit de printer kruipt druipt de regen langs de ramen.

Laten we hopen dat de zomer zich herpakt en ons een mooie tweede helft met veel rijplezier zal schenken.

Viva Giulietta!!