Nieuwsbrief Giulietta Register juni 2021

Wat vliegt de tijd, we schrijven juni 2021 en het voorjaar lijkt welhaast te zijn gestolen of verdronken zonder enige inspraak of ander overleg.

Wat hebben we geweldig geboft met de voorjaarsrit op 16 mei.

Over een paar dagen kunt u zich verheugen op het kersverse Giulietta Report nr. 37 waarin u wederom een mooie compilatie zult vinden van wat er leeft, gebeurt en staat te gebeuren.

De BBQ op 8 augustus is het eerste wapenfeit op de agenda.

Fijn als u erbij bent, anderzijds wie zou het willen missen?

Aanmelden kan via de fonkelnieuwe website.

Najaarsmeeting 9-10 oktober

Hoogtepunt van dit jaar zal toch waarschijnlijk het weekend van het jubileum gebeuren zijn.

20 jaar lief en leed, feiten zonder fictie, passie en beleving, een lach en wie weet ook wel een traan.

Omwille van de te reserveren hotelkamers, het is per slot van rekening een weekend evenement, vragen we u alvast aan te geven of u hierbij wilt zijn, maakt de organisatie wat makkelijker en voorkomt mogelijk een teleurstelling.

Laat het weten: peter.koenekoop@planet.nl.

Een uitgebreide beschrijving van dit gebeuren alsmede de kosten vindt u in het op handen zijnde Giulietta Report nr. 37.

In de succesvolle serie KNAC Masterclasses staat op 14 juni a.s. om 19.30 een interessante en interactieve lezing gepland door Dr. Ir. Carlo van de Weijer, directeur Smart Mobility aan de TU Eindhoven.

Hij gaat in op de vraag of wij als autoliefhebber in de toekomst nog wel een hobby hebben.

Van de Weijer, zelf eigenaar van zowel van een elektrische auto als enkele klassiekers, gaat tijdens de masterclass in op de (on)mogelijkheden van autonoom rijden, in hoeverre wij over pakweg 20 jaar nog met onze benzineauto’s op de weg mogen, de ins en outs van elektrisch (voelt als vloeken in de kerk) rijden, de zin en onzin van hogesnelheidstreinen en of we te zijner tijd inderdaad te maken krijgen met synthetische benzine/kerosine.

Kortom, een vooral verhelderende masterclass door een zeer populaire spreker, die zowel innovatie als emotie hoog in het vaandel heeft staan.

Dit webinar is ook voor onze leden beschikbaar (het register is een KNAC vriendenclub) en aan deelname zijn geen kosten verbonden. U dient zich wel in te schrijven.

Iedereen die zich heeft aangemeld ontvangt dan vlak voor het virtuele evenement een link waarmee deze masterclass thuis kan worden gevolgd.

Eventuele vragen kunnen worden gesteld via moderator Bas van Werven (BNR Petrolheads)

U kunt zich aanmelden via de volgende link: https://www.knac.nl-masterclass-blijft-autorijden-leuk/ Bekijk alvast een voorproefje op:

https://www.npostart.nl/stand-van-nederland-generatie-next/29-04-2021/POW_04918391

Mooie dagen en veel leesplezier met het verse Report nr. 37

Of bekijk de nieuwe website: www.giulietta.nl

Viva Giulietta!!