Giulietta Register Nieuwsbrief juni 2022

Met de Provençaalse zon nog steeds in lijf en leden en het geluid van de zwaar zwoegende 1300 motor op weg naar de top van de imponerende Mont Ventoux – scherp afgetekend tegen de meer dan blauwe lucht – nog in het gehoor, besef ik dat het jaar welhaast al halverwege is.

Het Giulietta Festival onder de Franse zon zal ongetwijfeld een vervolg gaan krijgen, want in een internationaal Giulietta gezelschap is plannen maken onvermijdelijk.

U mag zich in ieder geval verheugen op een ruim geïllustreerd artikel in het op handen zijnde Giulietta Report nummer 39.

Midsummer meeting

Terug naar de orde van de kalender en de evenementen die ons nog te wachten staan.

Op 21 augustus staat alweer de Midsummer Meeting op de agenda, een smakelijke en altijd gezellige BBQ op het buitenterras van het koetshuis van kasteel Ammersoyen.

Ditmaal voorafgegaan door een korte rit rondom het fraaie kasteel, inmiddels zo ongeveer onze thuisbasis voor wanneer er culinaire aspiraties op het programma staan.

We verheugen ons op een fraaie parade van Spiders, Sprintjes, Berlina’s en Speciale Sprinten.

Inschrijven, aanmelden kan via de website.

Voor 30 euro per persoon keert u onmiskenbaar “goed gevuld” huiswaarts met alweer een mooie herinnering aan een gezellige bijeenkomst van het enthousiaste en nog steeds groeiende Registro Giulietta.

Een mooie zomer en tot snel.

Viva Giulietta!!