Giulietta Register Nieuwsbrief juni 2024

Daar waar het voorjaar ons langzaam lijkt weg te spoelen zoemen we maar vast in op het vooruitzicht van de zomer.

En daarbij de verheugende verwachting dat u waarschijnlijk gelijktijdig met het verschijnen van deze nieuwsbrief het Giulietta Report nummer 43 in uw bezit heeft.

Zo niet, dan zal dat niet lang meer duren. Wederom is het een mooi exemplaar geworden hetgeen we met enige gepaste trots toch wel durven te beweren.

Er is met passie en plezier aan gewerkt en bij deze een woord van dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan de totstandkoming.

Het door de SCARB georganiseerde Spettacolo Sportivo alwaar we als Giulietta Register een fantastische invulling aan mogen geven begint aardig vorm te krijgen zeker ten aanzien van de wijze waarop we zelf als Giulietta Register het 70-jarig jubileum mogen gaan invullen.

Zoals u heeft kunnen lezen hebben we in een “waarschijnlijke vlaag van verstandsverbijstering” ons als doel gesteld 70 Giulietta’s op Zandvoort bij elkaar te krijgen op zondag de 30e om aldaar met deze hele stoet op het circuit de parade te kunnen rijden onder aanvoering en onder het toeziend oog van Marialaura Luraghi.

Dit in de “slipstream” en tussen de bandensporen van Max Verstappen, Charles Leclerc en vele ander formule 1 grootheden uit de geschiedenis.

Zoals al eerder geschreven is Marialaura Luraghi de kleindochter van Giuseppe Luraghi, onmiskenbaar een grootheid en een zeer belangrijk persoon in de lange geschiedenis van Alfa Romeo.

Haar aanwezigheid betekent voor het Giulietta Register op zondag behalve de parade: een persoonlijke kennismaking, fotosessies, handtekeningen, interviews en de uitreiking door Marialaura Luraghi persoonlijk van de “TROFEO GIUSEPPE LURAGHI”.

Dit is de prijs voor de winnaar van het door onszelf georganiseerde Concours d ‘Élégance.

Wie o wie gaat met deze beker naar huis??

Inmiddels vordert het aantal aanmeldingen gestaag en lijkt met internationale steun van andere clubs de “70” heel voorzichtig haalbaar maar, we hebben ook u nodig.

Zorg dat u erbij bent en geef gestalte aan dit: “Once in a Llifetime event”

Duw-Sleep-Trek-Sleur of draag het ding naar Zandvoort op zondag 30 juni, of misschien wel beide dagen. (Zaterdag 29 juni).

70 is haalbaar als u er ook bij bent.

Aanmelden via de website.

Midsummer BBQ

Niet veel later, als we weer zijn bijgekomen van dit Spektakel – ongeveer een week dus – op 7 juli gaan we BBQ’en.

Het Giulietta Register (Mid) Summer Event voorafgegaan – voor wie dat wil – door een korte rit door Gooi en Eemland, een parcours dat we vorig jaar ongeveer met roeiboten hebben gedaan. Alleen de BBQ kan natuurlijk ook.

De plaats des onheils: De prachtige boerderij de Leilinden vlak bij Soest.

Uw Chef-Kok: Paul Seeger.

Een gezellig, leuk en smaakvol gebeuren.

Aanmelden via de website.

Voorwaar een aantal zaken om naar uit te zien en die u zeker niet wilt missen.

Viva Giulietta!!