Giulietta Register Nieuwsbrief mei 2021

Toen ik 27 april op mijn oranje fiets vermomd als wortel met achterop de bagagedrager een speciaal voor deze gelegenheid aangeschafte vissenkom met daarin twee goudvissen genaamd Willie & Max door mijn woonplaats fietste besefte ik eindelijk hoeveel ik de laatste maanden nou echt gemist heb, met geen pen te beschrijven.

Goddank mocht ik me een dag later op een lokaal terras waar ik toch al nooit kom weer eens helemaal vol laten lopen met over de datum bier, het was een zegening en opnieuw bekroop mij het gevoel maandenlang iets vreselijk te hebben gemist.

Tsja,…wat we naar ons gevoel echt hebben gemist is met min of meer gelijkgestemden sturen en rijden met klassieke karretjes, lekker zwammen over dynamo’s, wiellagers, doorsmeervet, dorpels en benzine, maar vooral de verhalen hoe wij allen de afgelopen maanden hebben doorstaan.

Welnu, het vooruitzicht is bemoedigend:

WE GAAN…WE KUNNEN…EN WE MOGEN..!!!

Voorjaarsrit 16 mei

Op vergelijkbare wijze zoals we dat tijdens de voorjaarsrit en de najaarsrit in 2020 hebben kunnen doen, met beleid, respect en gepaste voorzichtigheid of zoals de voorschriften dat van ons vragen.

16 mei rond half 10 wordt u verwacht op het startpunt: Stayokay, Langevelderlaan 45 2204 BC te Noordwijk.

Het eindpunt bereiken we rond de klok van half 5 in Oude Niedorp bij The Irisch Cottage, Verlaat 4.

We rekenen eigenlijk op een geweldige opkomst en zien uw aanmelding gezien de korte tijd, slecht 2 weken, per ommegaande tegemoet.

Aanmelden bij Peter Koenekoop: peter.koenekoop@planet.nl

Wie het programma nog een keer wil nalezen kan dat doen op – en deze aankondiging is met enige trots – de nieuwe website www.giulietta.nl.

Ook de nieuwsbrief van april geeft een goed beeld van het programma.

In de voorbereiding op het 20 jarig jubileum van het register dat we ruime aandacht willen geven in het najaarsweekend van 9 en 10 oktober stuiten we op een opmerkelijk gegeven.

Onlangs gaf Rob Dolfin; samen met Elzelies “God Father & Mother” van het register aan op welk moment de Giulietta liefde eigenlijk werkelijk echt is ontstaan.

Het zal u wellicht verbazen…….

Dit schokkende beeld uit de film ‘Les Choses de la Vie ‘ bepaalde het ontstaan van iets waar we nu al bijna 20 jaar met veel plezier op kunnen terugkijken.

Zo u begrijpt zijn de voorbereidingen voor wat een geweldige weekend moet worden in volle gang en vragen we u met oog op de planning, reserveringen en de organisatie nu al vast aan te geven of u daarbij wilt zijn.

We gaan er vanuit dat alle Covid beperkingen rond die tijd voorbij zullen zijn.

De kosten alsmede het programma idee publiceren we in het omstreeks eind mei te verschijnen nieuwe Giulietta Report.

Aanmelden of aanmelden in optie: peter.koenekoop@planet.nl

Let op: vanaf 5 mei hebben we een nieuw rekeningnummer, NL57 INGB 000 8825994 t.n.v. Alfa Romeo Giulietta Register. Dit heeft alles te maken met de oprichting van de nieuwe stichting.

Geen nieuws maar een vraag

Sjaak Coljee lid van het register zoekt voor de 750/101 een Borrani velg. 15 inchx45J.

Wie heeft iets te bieden? sc@coljeenet.nl

We zien uit naar 16 mei….

Viva Giulietta!!