Er liggen nog 3 weken zomer in het verschiet.

Vooralsnog kijken we terug op een vreemde mengelmoes van weersomstandigheden om maar eens een deur die toch al open stond in te trappen.

De blik vooruit zoals een nieuwsbrief “nieuws” moet brengen richt zich dus op 1 oktober 2023.

Op het moment van het verschijnen van “de oktober” nieuwsbrief staan we “allen” tezamen op het terras aan het water van De Schalkse in de oude Vestingstad Weesp.

We verwachten u om 09.30 om na de koffie, de cake en de briefing van wal te steken ten einde in het Noord-Hollands decor te figureren als klassieke schoonheid.

Onder de rook van Amsterdam flaneren we tussen de weilanden door en het is toch wel bijzonder te zien hoe snel het platteland zich losmaakt van de stad.

Soms verbazingwekkende smalle weggetjes die ons door het weidse poldergebied brengen naar een totaal ander landschap in de buurt van de duinen richting Bergen aan Zee alwaar de lunch in de alom gewaardeerde en geprezen Giulietta Register traditie.

De route terug brengt ons uiteindelijk in de Vesting Stad Naarden alwaar we aan de voet van de “wereld” beroemde Grote kerk van Naarden -nadrukkelijk aanwezig in onze vaderlandse geschiedenisboeken – de borrel en de ballen zullen beleven naast natuurlijk de prijsuitreiking van de felbegeerde Jan Brinkman Trofee, dit alles aan het eind van de laatste gezamenlijke rit van dit toch wel enigszins voorbij gevlogen waterige rij-seizoen.

Een mooi moment voordat de winterslaap zich alweer aandient.

                                                 We rekenen op uw deelname!!

Zielen en vreugd – al eerder geschreven – maar hoe dan ook het doel van de missie, het zal per slot van rekening al Januari 2024 zijn als we elkaar weer treffen.

 

Najaarsrit 1 oktober.  De Schalkse in Weesp. Ossenmarkt 12A.  09.30h

Aanmelden via de website.

 

We prijzen ons gelukkig met een tweetal nieuwe adverteerders waarvan u de logo’s in deze nieuwsbrief vermeld ziet. Classic Car House van Karin en Julian Griffith en Sontrop Verzekeringen uiteraard gekoppeld aan Marcel en Dino Sontrop allen ook lid van ons register.

Wellicht leuk om te weten is het gegeven dat onze website – inmiddels ook leesbaar in verschillende talen – zeer goed wordt bezocht.

In de afgelopen periode van 12 maanden meer dan 6000 x.

Dit betekent ongeveer 17x per dag, voorwaar niet slecht voor een klein clubje als het onze, echter onmiskenbaar wel een getuigenis van belangstelling.

Viva Giulietta!!