Twintig jaar Giulietta Register heeft een scala aan prachtige, dierbare en soms wel meer dan memorabele momenten opgeleverd.
Het zijn niet alleen de auto’s die de kern vormen van de beleving maar vooral de mensen die op hun eigen wijze kleur geven aan de evenementen.

Grensoverschrijdend, van de Stelvio tot Stavoren, van Medemblik tot Milaan en tussen Groningen en Geleen, veelal een ontdekkingsreis langs onbekende plekken kleur gegeven door de deelnemers en hun Giulietta’s en Giulia’s.

Waren er onderweg naar de BBQ nog enkele stortbuien, eenmaal aangekomen bij kasteel Ammersoyen bleef het op het terras van het koetshuis droog en konden we weer als vanouds genieten van de door Paul en Gerard verzorgde barbecue.

Zo’n dag met een weersverwachting die doet denken aan open haarden, dikke truien, natte sokken, paraplu’s en beslagen ramen.

Hoe anders pakte het uit.

Het was een prachtige rit door Sallandse streken, onvoorstelbare, bijna niet Nederlandse ruimtes zonder drempels verkeerslichten of andere welhaast onoverkoombare hindernissen,

Wat een geweldige opkomst op het circuit van Zandvoort op dit door de SCARB georganiseerde evenement.

Mei 2011: “Highlands here we come”
Het leek een matig briesje bij het aan boord gaan van de Ferry in IJmuiden naar New Castle.

Een evenement om nooit te vergeten.
Een feest week in de letterlijke zin van het woord.

DE BALOCCO TOUR 2004
50 JARIG BESTAAN VAN DE GIULIETTA SPRINT
Voor wie erbij was een evenement om nooit te vergeten.