Agenda

Jaarlijks organiseren we een in ieder geval een viertal evenementen.

In Januari is dit de Snert en Stamppot bijeenkomst in het koetshuis van kasteel Ammersoyen alwaar ook het glas geheven wordt op het komende jaar.

Een gezellige en smakelijke bijeenkomst culinair verzorgd door Chef kok Paul Seeger en Gerard van Dulmen hetgeen een meer dan goede garantie is voor een culinair randje.

Het voorjaar kleuren we in met een prachtige rit door vaak onbekende stukjes Nederland die zodoende ook een kennismaking zijn met soms wel uithoeken van het land die niet een dagelijks decor vormen.

Ergens in het midden van de zomer organiseren we de Mid  -Summer Meeting, een bijeenkomst soms met een korte rit die in ieder geval wordt besloten met een prettige BBQ die inmiddels een behoorlijke reputatie geniet.

Ook dit culinaire avontuur speelt zich af in de tuinen van kasteel Ammersoyen.

Aan het einde van de zomer, zo net voordat het blad echt valt is er de najaar rit, soms wel een meerdaags evenement met ook wel een buitenlands tintje.

Ook dragen we bij aan de evenementen van het SCARB zoals de register dag en het Spettacolo Sportivo.

AGENDA 2021: 

De zomer BBQ 8 augustus

De najaarsrit  9 & 10 oktober.  Deze bijeenkomst zal in het teken staan van het 20 jarig jubileum van het register.

20 jaar Giulietta Register
EEN JUBILEUM DAT U NIET MAG MISSEN – EEN MEMORABEL WEEKEND VOL WEEMOED EN PLEZIER.
Tijdens dit weekend bezoeken we een aantal Brabantse vestingsteden die deel uitmaken van de Zuiderwaterlinie. Tevens is dit het evenement – met overnachting – waarin kleur zal worden gegeven aan het 20 jarig bestaan van het register.

Op een tot de verbeelding sprekende plek die een brug vormt naar onze vaderlandse geschiedenis vindt de jaarlijks terugkerende Mid Summer BBQ plaats.