Giulietta Register Nieuwsbrief april 2021

Tsja…….Pasen en Pinksteren op 1 dag schreven we op 1 maart of zoiets als Asperges en Paaseieren bij de nieuwjaarsreceptie, het zit niet erg mee.
Mozes en de berg, of de berg en Mozes, hoever zijn we afgedwaald als dit soort religieuze voorwendsels ter sprake komen?
Wat was er met die 7 plagen of is er toch een 8e, misschien wel een soort ontsnapte toevoeging behorend in een nieuw testament geschreven zonder afspraak of overleg, een politiek gekleurd statement of een nieuwe opdoemende nog onbesproken doofpot affaire.
Zijn er leden in Urk…..???
Mijn theologisch inzicht schiet waarschijnlijk tekort maar de chronologische volgorde van de 7 vette en de 7 magere jaren zijn mij nog steeds volstrekt onduidelijk, was de tweede wereldoorlog te kort of zo?

Voorjaarsrit 16 mei

Wat we eigenlijk proberen te vertellen is dat 18 april ingeruild wordt voor 16 mei als de koffie taart – gevulde koek – broodjes – en toilet leverende locaties ons weer mogen ontvangen.
Ik sta mij overigens voor dat het rijden met een Giulietta een eerste levensbehoefte is, vele malen belangrijker dan de aanschaf van een rookworst of met kleurstof vergiftigde ijsjes bij de lokale in de wijde omtrek beroemde ijssalon.

Zondag 16 mei staat volledig in de steigers en er wacht ons ongetwijfeld een heerlijke dag !!!
Met het geluid van de zee op de achtergrond treffen we elkaar in Langevelderslag rond de klok van half 10.
Het vertrek na de onontkoombare ochtendceremonie zal een uurtje later zijn om half 11.
Langs de kust vanaf Noordwijk richting IJmuiden alwaar we het Noordzeekanaal met de boot zullen bedwingen. Daarna het Kennemer land richting Egmond alwaar de lunch ons ten deel zal vallen.

In de middag een compleet ander landschap, we komen terecht in de Noord Hollandse polders en volgen de West-Friese dijk. Uitzicht tot voorbij de horizon en heerlijk sturen, elementen die ons uiteindelijk bij een rustieke Irish Pub zullen brengen voor ”ballen, borrel en prijzen”.
Deelname € 47,50 per persoon inclusief het ochtend gebeuren, de lunch met 2 drankjes en de borrel met 2 drankjes.
Inschrijven bij Peter Koenekoop:  peter.koenekoop@planet.nl

In het zojuist verschenen Klaverblaadje 173 (SCARB) staat een onjuiste aankondiging van onze voorjaarsrit, het is zoals al aangegeven zondag 16 mei, uiteraard met een onvermijdelijk voorbehoud, desalniettemin wachten wij met blijdschap op uw aanmelding en het liefst zo spoedig mogelijk.

Naam en Faam, getuige de aandacht die het onvolprezen blad KLASSIEK & TECHNIEK besteedt aan het Giulietta register.
Niet alleen het register wordt benoemd maar ook vier van onze leden hebben op eigen titel een bijdrage geleverd en uiteraard gaat dat over hun specifieke Giulietta beleving.
Het blad is niet meer in de kiosk te koop maar online te bestellen op:https://www.klassiek-techniek.nl/

Inmiddels is ons gekoesterde register officieel omgedoopt tot een stichting zoals al eerder aangekondigd. Dit alles naar aanleiding van veranderde wetgeving met betrekking tot bestuurlijke aansprakelijkheid.

Najaarsmeeting 9 en 10 oktober
Ook al eerder genoemd en bij deze nogmaals onder uw aandacht de Najaarsrit, het jubileumweekend op 9 – 10 oktober (20 jaar Giulietta register).

EEN JUBILEUM DAT U NIET MAG MISSEN – EEN MEMORABEL WEEKEND VOL WEEMOED EN PLEZIER.

SAVE THE DATE en meldt u alvast aan !!!!!

Maakt het voor ons als organisatie wat makkelijker met betrekking tot opties, planning enzo.
Het wordt een geweldig weekend in oktober.Maar eerst:

LAAT DE LENTE MAAR KOMEN !!
MOOIE PAASDAGEN

Viva Giulietta!!