NIEUWSBRIEF GIULIETTA REGISTER APRIL 2022

Het Klassieke Blik zal inmiddels wel uit de pyjama’s zijn gekropen en zal zich samen met u hebben gekoesterd in de ruim met zon bemeten afgelopen maand.

Een immer optimistisch moment welk het vloeibare goud weer naar de motor laat stromen, de olie weer rond laat pompen, een moment met een geur van lang geleden.

Met roffelend gegrom een nieuw rijseizoen tegemoet en alhoewel de wereld nog steeds haar adem inhoud komt de klassieke autowereld weer langzaam op gang.

Friesland

Nog slechts een zestal weken tot het voorjaar programma van dit jaar, zo u weet een weekend vullend evenement in het Friesche Land.

We zijn blij met het aantal inschrijvingen en zien uit naar een weekend vol positivisme en plezier met gelijkgestemden die samen weer eens iets leuks gaan doen.

Het roffelend gegrom van de Giulietta’s zal Friesland laten schudden, het water tegen de dijken laten klotsen en de gemoederen aldaar behoorlijk in beroering brengen.

Er zijn nog twee kamers beschikbaar.  Aanmelden via de website.

Midsummer Meeting

De Midsummer meeting op 21 augustus zal worden uitgebreid met een korte rit van ongeveer 40 kilometer voorafgaand aan de immer smaakvolle BBQ op het gezellige terras van kasteel Ammersoyen.

Een tweetal bestuursleden te weten Frank van der Vecht en Paul Seeger zullen op eigen titel acte de présence geven op het Franse Giulietta Festival in mei en zullen hoe dan ook een visitekaartje afgeven van het Nederlandse Giulietta Register.

U mag van deze trip een kleurrijke reportage verwachten in het eerstvolgende Giulietta Report nummer 39.

La Vie au  Château

Het ”La Vie au Château” avontuur in september- speciaal en exclusief voor Giulietta leden -in de imponerende Franse Gers heeft nog plaats voor één equipe.

Ook dit evenement langs de toppen van de Pyreneeën en door het prachtig glooiende, bijna Toscaanse landschap zal een indrukwekkend evenement zijn. www.classicemotions.nl

Classics at the Palace

Inmiddels hebben zich een aantal Giulietisti aangemeld om hun bolide te exposeren op het prestigieuze “Classics at the Palace” op 26 augustus in de tuin van Paleis Soestdijk.

Een evenement dat in vervlogen dagen plaatsvond op Paleis het Loo.

We maken ons op voor een nieuw rijseizoen vol plezier, avontuur en beleving.

Viva Giulietta!!