Nieuwsbrief Giulietta Register augustus 2021

We schrijven zondag 1 augustus de lichten staan op rood en we maken ons op voor het fenomeen Max Verstappen in Hongarije.

In der loop van de dag gaan we het meemaken en hopen op een sportief resultaat met goede afloop.

Hoe het ook moge zijn “de dagen glijden door je hand” of wanneer we terugblikken op de afgelopen periode is er meer sprake van “de dagen spoelen door je hand” en dan is stromen eigenlijk nog meer van toepassing.

Hopelijk zijn onze leden in het diepe zuiden droog gebleven al had een ronddobberende Giulietta Sprint/Spider/of Berlina zonder twijfel het journaal gehaald.

Mid Summer meeting zondag 8 augustus

Wat vandaag valt of de afgelopen weken is gevallen zou morgen niet vallen, dat is mij weleens voor gefluisterd zo ook dat er na regen zonneschijn zou zijn en hopelijk is dat het komend weekend op 8 augustus tijdens onze Zomer BBQ dan ook het geval.

Prettige bijkomstigheid is dat we niet onlosmakelijk aan “buiten en het terras” zijn gebonden, ook binnen in het koetshuis is het aangenaam toeven en een Green Egg is waterdicht.

Het weer zal ons dus geen parten spelen hoe dan ook blijft de wens op een zonovergoten zondag op het terras meer dan een stilverlangen.

Gelukkig is het aantal BBQ’ers alleszins verheugend maar er kan altijd nog wat bij.

Plek des Onheils: Kasteel Ammersoyen / Kasteellaan 1 5324 JR Ammerzoden.

Aanvang 16h. Er is ruime parkeergelegenheid.

Nog niet aangemeld, het kan alsnog. Peter.koenekoop@planet.nl

We mogen ons verheugen op een nieuw lid in ons bestaan en wel dhr. Philippa.

Trotse bezitter van een Giulia Sprint Speciale uit 1965, een heuse aanwinst in ons repertoire.

We hopen dhr. Philippa spoedig persoonlijk te mogen verwelkomen.

Najaarsmeeting 9 en 10 oktober

Het jubileum gebeuren, onderdeel van het najaar weekend kent inmiddels voldoende aanmeldingen voor “verantwoord” groen licht en we zien er hopelijk net als u bijzonder naar uit.

Aanmelden voor het weekend betekent ook dat er betaald moet worden zodoende vragen we iedereen die dat nog niet heeft gedaan dit met spoed via de website te doen. (deze betaling loopt via Molly).

Voor alle duidelijkheid, wanneer iemand een deel van dit weekend wil meebeleven dan kan dit ook. Alleen de zaterdag met of zonder diner, met of zonder overnachting of alleen de zondag dan is dat ook mogelijk.

U kunt dit bij aanmelding aangeven bij peter.koenekoop@planet.nl

Hopend op een stralende augustusmaand in een positief daglicht.

Tot snel.

Viva Giulietta!!